BACONINLINDAD KYCKLING - superenkel

4 st kycklingfiléer
1 paket bacon
2 burkar créme fraiche (smaksatt eller naturell eller en av varje)
1 st gul paprika
champinjoner efter smak och humor
3-5 msk ketchup eller chilisås
100 g riven ost
salt, svartpeppar och eventuellt paprikapulver


Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra filéerna och linda sedan in dem i baconskivor. Bryn i het panna.
Blanda cremé fraiche, tärnad paprika, skivade champinjoner, ketchup/chilisås och lite av osten. Krydda efter egen smak.
Lägg filéerna i en ugnsform (utan röran) och sätt in mitt i ugnen i ca 15-20 minuter. Storleken på filéerna avgör tiden.

Fördela sedan créme fraiche blandningen ovanpå kycklingfiléerna och strö på ost och ställ in i ugnen ca 5 minuter tills osten fått lite färg.
Använd gärna termometer så allting blir genomstekt. Servera med klyftpotatis eller ris samt en god sallad.